Важни показатели при избор на партньор от противоположния пол – Част 2

Категории хора по РАЗУМ
Агенция за Запознанства в София Diamond Love

 Ако човек се стреми да създаде стойностни и дълготрайни отношения, той трябва да разбере, че хората са различни. Когато търси запознанство с противоположния пол, е добре да е на ясно, че съществуват четири категории хора по разум:

– тип 1. Хора със склонност да са учени
– тип 2. Хора със склонност да са лидери
– тип 3  Хора със склонност към бизнес
– тип 4  Хора със склонност към творчеството

Когато търсим партньор, той трябва да е от категорията, която сме и ние. Ако изберем тип партньор от останалите три категории ще бъде невъзможно да изградим хармонична връзка. Отношенията ни ще са изпълнени с конфликти, болка и разочарование.
Заслужава ли си да губим време в грешни опити? Заслужава ли си да губим време след такива връзки да се възстановим, ако това е възможно.

Тип 1

Те имат определена подредба на ума. Винаги се стремят да осмислят и разберат всичко в живота. Имат принципи и правила според, които да бъде построена една връзка.  Само във връзка с партньор от същия тип успяват цял живот да се развиват и учат, което има носи удоволствие. Точно това ги кара да се чувстват пълноценни.

Тип 2

Те имат умения да управляват. За тях е характерно чувството на собствено достойнство, за дълг, за социално правилно поведение в обществото. Мъжете лидери избират дамата, също да има склонност към лидерство, Необходимо е тя да има безупречно поведение в обществото и се отнасят към мъжа като по-старшия във връзката. В тази своя позиция тя намира много достойнства.

Тип 3

Тъй наречените „бизнесмени“. Нерядко пренебрегват хората заради парите.. Те имат по-леко поведение в обществото, далече от най- добрите обноски. Жената до тях трябва също да е от заможно семейство, да знае стойността на парите.

Тип 4

„Творческите личности“ – за тях е характерен по опростен начин на живот. Ако мъж от този тип се събере с жена от тип 1  „учена“, тя ще го поучава, ще се опитва да го променя, да го възпитава. Мъж от типа „творческа личност“ е невъзпитаем и  това няма да има край.

Извод:

Има хора, които не са се развили като личности и докато това не се случи, те не трябва да създават семейства, защото не са наясно какъв партньор да търсят и ще бъде чист, късмет ако успеят да изградят истинска връзка.

Прочетете още по темата:

Важни показатели при търсене на партньор от противоположния пол-част-1
Каква е разликата между страстта, любовта и обичта

Пасивно Членство за дами

Защо да се довериш на агенцията за запознанства?

Коментари

Популярни публикации от този блог

КАКВО НИ ПРЕЧИ ДА СЕ ОБЪРНЕМ Към Агенция За Запознанства и как да си Спестим Много Време и Негативни Емоции

Как да открием и да задържим своя спътник в живота?

5 Причини, които ни пречат за да открием партньорът, за който мечтаем