КАКВО НИ ПРЕЧИ ДА СЕ ОБЪРНЕМ Към Агенция За Запознанства и как да си Спестим Много Време и Негативни Емоции


 1. Общоприетото разбиране, че нормалните връзки, се създават само по естествен начин.

2. Несигурността
3. Мнението на хората
4. Мисленето и действията на автопилот
5. Приемането на информацията и мнението на болшинството хора, защото така е по-лесно и спестява усилията ги да проучим сами. Или казано по друг начин „включване на автопилот“. Когато обаче информацията, която се шири сред хората е грешна – какво се случва, автопилотът не ни води в желаната посока, времето неусетно се изнизва между пръстите ни и това създава у нас още по-голямо недоволство, разочарование и уязвимост.Ако обаче сме достатъчно мъдри, когато осъзнаем, че информацията, която получава автопилотът е грешна,ние можем да се освободим от него и сами да поемем контрола. Най-добрата ни защита в подобни случаи еда можем да разпознаваме навреме грешните данни той.
6.  Единия от варианти, в които автопилотът ни вреди, е когато се възприема мнението на повечето хора дори и изопачено, че надеждни отношения между мъж и жена могат се случат по-естествен начин или е чист късмет. А дали не можем да поемем този късмет в собствените си ръце и ние да го управляваме, както е най-подходящо за нас. Тъй като автопилотът може да бъде изключван пожелание, ние можем да го използваме до момента, в който разсъдим, че ни вреди. Това е моментът, в който трябва ние да поемем контрола и да направим, това което е най- правилно за нас.
7. Друга грешка – приемаме, че щом много хора мислят по определен начин, те сигурно знаят нещо, което ние не знаем. В такива моменти се чувстваме несигурни и се доверяваме сляпо на колективното мнение. Много често обаче хората грешат, защото не действа въз основа на повече информация, факти и опит, а реагира на принципа на „социалното одобрение“
8. Никога не се доверявате напълно на автопилот, какъвто е „Социалното одобрение“. От време на време е добре да си сверяваме часовника с обективните факти, със собствените ни разсъждения, с нова информация, с хора които имат лично впечатление от конкретна агенция, а не от всички, не от  НЕГАТИВИТЕ НАТРУПАНИ ОТ ОСТАНАЛИТЕ АГЕНЦИИ /добър източник са отзивите в Гугъл/. Сляпото предоверяване на мнението на другите не е добър съветник. 7. Още веднъж се убеждаваме, че общоприетото поведение е най-въздействащо за онези, които не са наясно или се чувстват несигурни в дадена възможност, това ги кара да търсят външен пример, как е най-добре да постъпят.
Когато се колебаете, не сте сигурни, чувате различни мнения от хора, които просто са ги чули от някъде – направете малко усилия – поинтересувайте се сами, проучете, прочетете коментарите и мнението на хора, които наистина имат опит в това. Доста често приемайки по-лесния, без много усилия и по- евтиния вариант си правим лоша услуга. Хората, които са сериозни, отговорни и осъзнати и търсят само сериозна връзка не откриват проблем в това, че Агенция Diamond Love НЕ Е безплатна. Помислете, тези които търсят забавления, флирт, просто секс, изгода и всичко в тази насока са концентрирани там, където е безплатно, защото изборът на жертви е много по-голям и по-достъпен.  Това е причината за членство в агенцията да има входна такса. Друг изключително важен факт е, че ние познаваме лично всеки, който се присъединява към агенцията ни и гарантираме максимално за достоверността на информацията, която споделя с нас, информацията необходима за сравнителният анализ, защото свързваме хора само при възможно най-голям брой допирни точки помежду им. За целта в преценката на психическото здраве и липсата на користни цели на всеки наш кандидат член ни помага психолога Д-р Вера Б. Ханшани.

Какво ще се случи в живота ни, зависи от нас самите, чудесата са прекрасно нещо, но дали понякога не зависи от нас, от нещо малко, което можем да направим, за да ги предизвикаме за да се случат.

Направете първата крачка – присъединете се към нас и се убедете сами, че една малка крачка може да е мъничкото разстояние до нещо много красиво, което отдавна търсите.

ЗАЯВИ ЖЕЛАНИЕТО СИ ТУК

Коментари

Популярни публикации от този блог

Как да открием и да задържим своя спътник в живота?

5 Причини, които ни пречат за да открием партньорът, за който мечтаем