С какво може да ви бъде полезна агенцията ни за сериозни запознанства в София



1.    Ще се запознаете с хора, които няма къде другаде да срещнете, а защо един от тях да не е точно човекът, който търсите.

2.    Ако за вас е важно за се запознаете с хора, които не са абсолютна противоположност на очакванията ви

3.    Ако за вас е важно, човекът с който ще се запознаете да не е напълно и за никой непознат. Чрез нас ще срещнете хора, които се стараем да познаваме максимално отблизо и широко, с техните плюсове и минуси, хора за които сме сигурни, че са наясно каква е крайната им цел – и тя е да създадат семейство.

4.    Ще срещнете хора, които със сигурност не са необвързани, а не просто се представят като такива.

5.    Всички наши членове са семейно ориентирани, не търсят просто приятелство или някой, който да запълва свободното им време.

6.    Няма да срещнете хора, които се интересуват предимно от интимни отношения.

7.    Няма да срещнете хора, които търсят връзка – тип „изгодна сделка“

8.    Хората при нас търсят партньор, с който да споделят животът си, да създадат емоционални, а не бизнес отношения.

9.    Няма да срещнете хора, които се представят под чужда самоличност, с чужди или от преди години снимки.

10.Не поставяме хората в каталог, като продукт – никой независимо. какво е постигнал в живота си, не заслужава да бъде разглеждан като продукт.

11.Не публикуваме информация за членовете си в интернет пространството.

12.Агенцията проследява първите три срещи с един и същи партньор, за да сме сигурни, че новите отношения се развиват в рамките на нормалното, общо допустимото и правилната посока.

13.През първите три срещи изискваме обратна връзка от дамата и кавалера:

-        Тя ни помага да опознаем всеки през очите на още някой и ако някой е решил да ни спести истини за себе си, просто се разделяме

-        Когато някой е спестил важни факти за себе си, той лъже себе си, но чрез нас заблуждава и губи времето на още някой, а ние с всички усилия се стараем да го избегнем

-        Често виждаме, че някой сам пречи на себе си, без да го осъзнава с думи, действия или бездействия

-        Ако за вас е важно да видите и да обмислите това, с което си пречите, винаги можете да разчитате на безпристрастните ни препоръки, които не са нито критика, нито осъждане и определено имат положителен ефект в развитието на новите отношения в правилната посока

14. Ако и за вас има значение запознанствата да само на живо, в лична среща, би ви допаднало, че акцентираме само на живия контакт между дамата и кавалера, не залагаме на групови събития

15.Ако за вас е важно да проведете първа среща с наш кавалер, без да разменяме контактите ви преди да прецените интересът си за втора среща.

Коментари

Популярни публикации от този блог

КАКВО НИ ПРЕЧИ ДА СЕ ОБЪРНЕМ Към Агенция За Запознанства и как да си Спестим Много Време и Негативни Емоции

5 Причини, които ни пречат за да открием партньорът, за който мечтаем